top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Na Uskrs se predozirao i preminuo do Doma zdravlja?
Srijeda, 15 Travanj 2009 00:06

primorac-tihomirTihomir Primorac (27) zvani Tiša iz Ljubuškog dovezen je u nedjelju mrtav u Dom zdravlja, a uzrok smrti službeno još nije poznat. Damir Čutura, glasnogovornik Uprave policije, potvrdio je da je u ljubuški Dom zdravlja u nedjelju oko 19.15 sati dovezena muška osoba rođena 1982. i da je liječnik na licu mjesta samo konstatirao smrt.

Policija je dojavu o svemu dobila upravo iz Doma zdravlja, a službenici policije su na osnovi pokrenute istrage utvrdili da se radi o Tihomiru Primorcu.

Izvršen je očevid, a o svemu je upoznat i nadležni tužitelj koji je izdao nalog za obdukciju koja se trebala obaviti jučer u poslijepodnevnim satima.

Vanjskim pregledom tijela liječnik nije uočio nikakve tragove nasilja, a neslužbeno se spominjalo kako je Tihomir te večeri bio u kući svoga prijatelja poznatog policiji po uživanju droga. Sumnja se da bi i to mogao biti uzrok Tihomirove smrti.

Inače, i sam Tihomir poznat je policiji Zapadnohercegovačke županije. U policijskoj evidenciji se spominje zbog narušavanja javnog reda, drogiranja i opijanja. Prošle se godine u dva navrata našao na stranicama crne kronike zbog napada na majku. Prvi se slučaj dogodio u travnju 2008. U alkoholiziranom je stanju tražio novac od majke Anice, a kada ga nije dobio, uzeo je automatsku pušku “kalašnjikov” i pucao majci pod noge. Imao je namjeru da je zaplaši, ali je jedan hitac okrznuo Anicu Primorac, nanijevši joj lakše tjelesne ozljede. Drugi se slučaj dogodio u listopadu kada je najprije premlatio majku, a potom s nožem u ruci nasrnuo i na policajca. Po dolasku policajaca u kuću Tihomir se bio smirio i slušao je razgovor policijskih službenika i majke, ali kada su mu policajci izdali zapovijed da krene s njima u Policijsku upravu kako bi dao izjavu na okolnosti napada na majku, dohvatio je nož i napao policajca. Uslijed iznenadnog napada policajci su se tada povukli iz kuće i tražili pojačanje koje je ubrzo i stiglo. Tek nakon duljih pregovora Tihomir se predao i odložio nož s kojim je napao policajce.


Piše: N. Dedić  | Dnevni List

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m