top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Na motoru jurio 170 km/h kroz Vitinu!
Srijeda, 15 Travanj 2009 12:11

motiorU subotu u 13:25 h, na magistralnoj cesti M6 u mjestu Vitina, stacionarni radar registrirao je prekršaj počinjen prekoračenjem dopuštene brzine, koji spada u jedan od najtežih do sada registriranih prekršaja.

Na dijelu ceste na kojem je ograničenje brzine 50 km/h radar je registrirao motocikl marke „Suzuki“ koji se kretao brzinom od 170 km/h.

Utvrđeno je da je motociklom upravljao I. K. (25) iz Crvenog Grma, općina Ljubuški, a istome je jutros uručen prekršajni nalog. Zbog prekoračenja dopuštene brzine izrečena mu je novčana kazna od 100 KM, dobio je dva kaznena boda, a vozačka dozvola oduzeta mu je na mjesec dana a za upravljanje motociklom bez zaštitne kacige izrečena mu je novčana kazna od 40 KM.

Od ostalih događaja u protekla 24 sata izdvajamo da je PU Ljubuški jučer zaprimila prijavu o kaznenom djelu krađe, počinjenom noću s nedjelje na ponedjeljak u mjestu Miletina. Prema navodima iz prijave s livade na kojoj se nalazi veći broj košnica nepoznati počinitelj otuđio je četiri (4) nukleusa i dva (2) plodišta pčela. Policijski službenici izvršili su očevid, a poduzimaju i druge mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja ovog kaznenog djela.

Evidentirana je jedna prometna nezgoda koja se dogodila u 16 h, u mjestu Mostarska Vrata. U nezgodi je jedna osoba zadobila tjelesne ozljede zasad neutvrđenog stupnja, a na dvama vozilima nastala je veća materijalna šteta.

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m