top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #HALO 122: Promet odnio još jedan život!
Četvrtak, 16 Travanj 2009 08:57

prometna_policijaU teškoj prometnoj nezgodi, koja se u mjestu Grab, općina Ljubuški, dogodila sinoć oko 22.50 h, jedna osoba smrtno je stradala a jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede. Opširnije ćemo obavijestiti u sljedećoj vijesti.

Evidentirane su četiri prometne nezgode. U preostalim trima nezgodama dvije osobe zadobile su tjelesne ozljede zasad neutvrđenog stupnja.

 

Iz MUP-a Županije Zapadnohercegovačke nas još obavještavaju da su jučer u 13 h, u Zrinsko-frankopanskoj ulici u Ljubuškom,  policijski službenici PU Ljubuški zatekli u prosjačenju S. M. (20) iz Konjica. Ista je privedena u službene prostorije gdje je nad njom izvršena prekršajna obrada nakon čega joj je uručen prekršajni nalog. Temeljem čl. 10. Zakona o javnom redu i miru Županije Zapadnohercegovačke S. M. (20) izrečena je novčana kazna u iznosu od 300,00 KM.

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m