top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #U teškoj prometnoj nezgodi poginula osamnaestogodišnja djevojka
Četvrtak, 16 Travanj 2009 09:04

grabprometnaarhivaSinoć oko 22.50 h, u mjestu Grab, općina Ljubuški, dogodila je se teška prometna nezgoda u kojoj je jedna osoba smrtno stradala a jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede.

U navedeno vrijeme regionalnom cestom R424 kretalo je se motorno vozilo marke „BMW“ tip 320, BH registarskih oznaka, kojim je upravljao Z. V. (22) iz Šipovače.

 

 

U jednom trenutku zbog prekomjerne brzine vozač je izgubio kontrolu nad vozilom nakon čega je isto sletjelo s ceste.

Na licu mjesta od zadobivenih ozljeda podlegla je suvozačica Ivana Bebek (18) iz Veljaka a vozač je zadobio teške tjelesne ozljede te je, nakon ukazane hitne pomoći u Domu zdravlja Ljubuški, prevezen u SKC Mostar.

Po nalogu dežurnog županijskog tužitelja očevid su izvršili policijski službenici PU Ljubuški.

izvor: MUP ŽZH

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m