top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Sinoć se ugasio još jedan mladi život
Subota, 18 Travanj 2009 10:21

j_hercegSinoć oko 3:30 dogodila se teška prometna nesreća u mjestu Mostarska Vrata na ulazu u Ljubuški. Jedna osoba je smrtno stradala, a još dvoje je ozljeđeno. Kako neslužbeno doznajemo poginuo je sedamnaestogodišnji Josip Herceg iz Prologa.

Dvoje ozlijeđenih suputnika M.H (1988.) i M.N. (1991.) smješteni su u bolnicu u Mostaru.

Kako doznajemo od policije, uzrok nesreće je prevelika brzina nakon koje je vozač izgubio kontrolu nad vozilom  Mercedes 190 i udario u odbojnik pokraj ceste, koji je prošao kroz cijelo vozilo.

Ovo je već treća žrtva prometa u nepunih deset dana u Ljubuškom.

LJ::Portal

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m