top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #U Ljubuškom zaplijen 931 gram marihuane
Ponedjeljak, 02 Veljača 2009 14:14

Postupajući u cilju suzbijanja zlouporaba opojnih droga policijski službenici PU i PP Ljubuški u petak navečer zaplijenili su ukupno 931,2 gr opojne droge  marihuane. Naime, operativnim radom policijski službenici došli su do saznanja da se u mjestu Proboj, općina Ljubuški, u blizini benzinske crpke nalazi motorno vozio marke „Mercedes“ u kome se nalaze dvije osobe za koje se sumnja da se bave izvršenjem kaznenih djela.

Policijski službenici legitimirali su te osobe i priveli ih u PP Ljubuški a prilikom izlaska iz „Mercedesa“ vozač je iz džepa izbacio paketić umotan selotejpom.
Temeljem naloga za pretragu vozila, izdanog od strane Općinskog suda u Ljubuškom, policijski službenici izvršili su pretragu vozila te su vozilu pronašli PVC vrećicu, oblijepljenu selotejpom, u kojoj se nalazila zeljasta tvar.
Preciznim vaganjem utvrđeno je da se radi o ukupno 931,2 gr zeljaste tvari a izvršenim vještačenjem utvrđeno je da je riječ o opojnoj drogi marihuani.
Budući da se prilikom legitimiranja vozač Mercedesa lažno predstavio izvršene su potrebne provjere kojima je utvrđeno da se radi o D. P. (31) iz Mostara.
Izvršenom kriminalističkom obradom utvrđeno je postojanje osnova sumnje da su D. P. (31) i suvozač u Mercedesu D. G. (32) iz Baške Vode, RH, radi daljnje preprodaje nabavili navedenu količinu opojne droge marihuane od J. P. (35) iz Gornjih Radišića.
Nakon kompletiranja dokumentacije PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu izviješće protiv D. P. (31), D. G. (32) i J. P.(35) zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, opisano u čl. 238. KZ-a F BiH.

 

izvor: mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m