top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Nakon pucanja sajle nesreća u krugu firme "Mucić & co."
Petak, 26 Travanj 2013 09:51

mucic ploca

U nesreći koja se dogodila jučer oko 12 sati  u krugu firme „Mucić & Co.” u Ljubuškom radnik te firme Velimir Grbavac iz Hardomilja zadobio je teške ozljede, dok je još jedan radnik prošao s manjim ozljedama.  

Na njih je prilikom pucanja sajle pao ogroman teret s dizalice.  

 

Obojica su hitno prevezena u Sveučilišnu kliničku bolnicu u Mostaru gdje je Grbavcu konstatiran lom noge, te je podvrgnut operativnom zahvatu.  

Glasnogovornica bolnice Adrijana Pandža je potvrdila da on nije u životnoj opasnosti.  

O svemu je obaviješten i dežurni tužitelj ZHŽ, a mjesto nesreće je osiguravala policija do dolaska inspektora rada.


Dnevni avaz

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m