top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Porezna uprava uništila 15 aparata igara na sreću
Ponedjeljak, 13 Svibanj 2013 10:41

kockanje

Porezna uprava Federacije BiH uništila je 15 aparata za priređivanje igara na sreću, izuzetih u postupku inspekcijskog nadzora u okviru akcije pod kodnim nazivom "Mraz",  u ugostiteljskom objektu "Pavo" u mjestu Kočerin - Široki Brijeg i u ugostiteljskom objektu "Mocart" u Ljubuškom.

 

U postupku inspekcijskog nadzora inspektori Porezne uprave Federacije BiH su od Maria Mikulića iz Kočerina izuzeli dva aparata za priređivanje igara na sreću, a od Željka Akmadžića iz Vitine - Ljubuški 13 aparata.

 

Aparati su izuzeti zbog nezakonitog priređivanja igara na sreću, odnosno priređivanja igara na sreću bez odobrenja Federalnog ministarstva financija.

 

Uništavanje izuzetih aparata za priređivanje igara na sreću Porezna uprava Federacije BiH izvršila je na osnovu rješenja Općinskog suda u Širokom Brijegu i rješenja Općinskog suda u Ljubuškom, saopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Porezne uprave FBiH.

Fena

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m