top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Rasvjetljena krađa iPhone-a
Ponedjeljak, 13 Svibanj 2013 14:37

alt

PU Ljubuški rasvijetlila je krađu, koja je počinjena 15. listopada 2012. godine. Navedenog nadnevka 25-godišnji građanin prijavio je da je taj dan u 18:45 h nakratko zaustavio vozilo ispred trgovine koja se nalazi u Ulici Tina Ujevića u Ljubuškom, a nakon što se u 19:00 sati vratio u vozilo primijetio je da mu je otuđen mobitel marke iPhone4,

koji se nalazio pored mjenjača vozila.

 

Operativnim radom kao mogući počinitelj identificiran je A. M. (20) iz Olova te su istražitelji PU Ljubuški u četvrtak, u službenim prostorijama PP Olovo, izvršili kriminalističku obradu nad istim.

 

Izvršenom kriminalističkom obradom utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je A. M. (20), u navedenom vremenu, iz otključanog vozila otuđio mobitel marke iPhone4 i prodao ga ženskoj osobi iz Mostara.

 

Uz izdanu potvrdu otuđeni mobitel je oduzet od navedene ženske osobe.

 

PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv A. M. (20) zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Krađa iz čl. 286. KZ-a FBiH.

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m