top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Uhićeno 13 ljudi zbog krijumčarenja migranata sa Kosova i iz Turske
Utorak, 14 Svibanj 2013 22:23

uhicenjePripadnici Granične policije BiH su u utorak u 5:00 sati započeli realizaciju međunarodne operativne akcije "Jug" u kojoj sudjeluju i pripadnici MUP-a Republike Hrvatske.

Akcija se u Bosni i Hercegovini (na području Čitluka, Ljubuškog, Gruda...)  izvodi po naredbi Suda BiH

zbog postojanja osnova sumnje da je počinjeno kazneno djelo "organizirani kriminal". Tijekom akcije ukupno je lišeno slobode 13 osoba za koje postoji osnova sumnje da su krijumčarili ilegalne migrante sa područja Kosova i Turske.

U tijeku su pretresi na 14 lokacija na području Bijeljine, Mostara, Čitluka, Ljubuškog, Gruda i Bugojna u kojima podršku pružaju pripadnici MUP-a Zapadno-hercegovačke županije i MUP-a Srednjobosanske županije.

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m