top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Obiteljska svađa okončala ubodom noža
Petak, 17 Svibanj 2013 09:26

noz_obracun

Jučer u 17:50 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je u obiteljskoj kući na Humcu izbila prepirka između F. B. (52) i njegovog 25-godišnjeg sina, nakon čega je F. B. (52) kuhinjskim nožem sinu nanio poreznu ozljedu šake. Postupajući po prijavi policijski službenici lišili su slobode F.B. (52) te nad njim izvršili kriminalističku obradu

kojom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je isti počinio kazneno djelo Laka tjelesna ozljeda iz čl. 173. KZ-a FBiH.

 

PU Ljubuški u redovnom će postupku Županijskom tužiteljstvu podnijeti izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv F. B. (52), zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Laka tjelesna ozljeda iz čl. 173. FZ-a KBiH.

 

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m