top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Halo 122: Provale i krađe po Ljubuškom se nastavljaju
Utorak, 21 Svibanj 2013 14:20

altJučer u 18:35 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je mlađa muška osoba otuđila pet /5/ parfema iz trgovine CM, koja se nalazi u Zrinsko-Frankopanskoj ulici u Ljubuškom, nakon čega se s još jednom osobom udaljio u nepoznatom smjeru s motornim vozilom marke Opel Astra, HR registarskih oznaka.

O navodima iz prijave izvijestili smo Graničnu policiju BiH čiji pripadnici su ubrzo, na GP Orahovlje, zaustavili motorno vozilo marke Opel Astra, kojim je upravljao 23-godišnji HR državljanin iz Splita, a u kome se kao suvozač nalazio stariji maloljetnik (17) iz Splita. Navedene osobe lišene su slobode i privedene u PU Ljubuški gdje je nad njima izvršena kriminalistička obrada. Izvršenom kriminalističkom obradom utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je opisanu krađu počinio stariji maloljetnik (17), kod koga su pronađeni te od koga su oduzeti otuđeni parfemi. PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv starijeg maloljetnika (17), zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Krađa iz čl. 286. KZ-a FBiH.

 

Jučer smo izvijestili da je, noću s nedjelje na ponedjeljak, nepoznati počinitelj ili više njih provalio u skladište trgovine „Konzum“, koje se nalazi u Ulici bana Jelačića u Ljubuškom. U trenutku pisanja vijesti nije bilo poznato da li je i što iz skladišta otuđeno. U međuvremenu izvršena je inventura kojom je utvrđeno da iz skladišta nije otuđeno ništa  (vjerojatno je počinitelj pobjegao nakon što je primijećen). Policijski službenici nastavljaju provoditi izvide u cilju rasvjetljavanja počinjenog kaznenog djela.

 

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m