top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Od njemačkog državljanina oduzeta droga i oružje
Ponedjeljak, 27 Svibanj 2013 09:45

altPostupajući u cilju suzbijanja zlouporaba opojnih droga i drugih kaznenih djela policijski službenici PU Ljubuški došli su do saznanja da njemački državljanin A. T. (30), koji boravi u mjestu Mostarska Vrata, posjeduje određenu količinu opojne droge o čemu smo izvijestili Županijsko tužiteljstvo, a budući da je riječ o stranom državljaninu o svemu smo izvijestili i

Službu za strance.


Temeljem naredbe Općinskog suda u Ljubuškom policijski službenici PU Ljubuški u petak su izvršili pretres obiteljske kuće u mjestu Mostarska Vrata, koju koristi A. T. (30), a prilikom pretresa pronađeni su, i uz izdanu potvrdu, oduzeti slijedeći predmeti:
      - PVC vrećica u kojoj se nalazilo 57,09 gr zeljaste tvari koji svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu,
       - dvije ručne bombe M-75, dva pištolja, mačeta, elektro šoker, policijska palica, kao i određena količina streljiva,
      - tri automobilska motora, drugi dijelovi od motornih vozila, kao i drugi predmeti koje se dovodi u vezu s izvršenjem kaznenih djela.


A. T. (30) lišen je slobode te je nad njim izvršena kriminalistička obrada nakon čega je, poslije konzultacija sa Županijskim tužiteljstvom, pušten na slobodu. Po završetku kriminalističkog istraživanja PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu odgovarajuće Izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv A. T. (30).

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m