top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Krađa bakra s trafostanice u Lisicama
Petak, 31 Svibanj 2013 08:47

transf

PU Ljubuški jučer je zaprimila prijavu o teškoj krađi, počinjenoj noću sa srijede na četvrtak u mjestu Lisice. Izvršenim očevidom utvrđeno je da su nepoznati počinitelj presjekli dovod električne energije u trafostanicu koja se nalazi u navedenom mjestu, nakon čega su transformator odvojili od trafostanice, gurnuli ga na tlo i rastavili

te s njega otuđili bakrene namotaje. Policijski službenici poduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja počinjenog kaznenog djela.

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m