top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Teška prometna nesreća u Mostarskim Vratima
Ponedjeljak, 03 Lipanj 2013 13:44

altNoćas oko 00:30 h, na regionalnoj cesti R424 u mjestu Mostarska Vrata, općina Ljubuški, dogodila je se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala i u kojoj su dvije osobe zadobile tjelesne ozljede zasad neutvrđenog stupnja.


Očevid su izvršili dežurni županijski tužitelj i policijski službenici PU Ljubuški a izvršenim očevidom utvrđeno je slijedeće:


U prometnoj nesreći sudjelovali su motorno vozilo marke VW Golf, BH registarskih oznaka, kojim je upravljao F. B. (19) iz Čitluka i motorno vozilo marke Seat Toledo, BH registarskih oznaka, kojim je upravljala M. P. (32) iz mjesta Sovići, općina Grude.
Oko 00:30 h, iz zasad neutvrđenih razloga i pod još nerazjašnjenim okolnostima, došlo je do sudara dvaju vozila pri čemu su vozač Golfa F. B. (19) i vozačica Seata M. P. (32) zadobili tjelesne ozljede zasad neutvrđenog stupnja, zbog kojih su vozilom Hitne pomoći Doma zdravlja Ljubuški prevezeni u SKB Mostar, dok je suvozač u Golfu V. B. (23) iz Čitluka na licu mjesta smrtno stradao.


Temeljem naredbe županijskog tužitelja izvršit će se obdukcija tijela smrtno stradalog V. B. (23); nadalje, temeljem naredbe županijskog tužitelja oba navedena vozila privremeno su oduzeta te će se na njima izvršiti potrebna vještačenja, a od vozača Golfa i vozačice Seata uzet će se iskazi kada to njihovo zdravstveno stanje dopusti.

 

Odluku o eventualnom provođenju drugih istražnih radnji donijet će postupajući županijski tužitelj.

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m