top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Oštećena još jedna trafostanica zbog bakra
Četvrtak, 06 Lipanj 2013 10:22

ostecen trafoNakon što je prošle srijede na četvrtak ukraden bakar iz transformatora s trafostanice u Vučijem Grmu u Lisicama, lopovi su opet i ove srijede na četvrtak počinili još jednu tešku krađu. Ovaj put nastradala je trafostanica u Gornjim Radišićima - Pilana Vrcan pri čemu je počinjena šteta od oko desetak tisuća maraka.

 

Krađe bakra iz transformatora i u Širokom Brijegu
"Noću sa srijede na četvrtak počinjene su dvije teške krađe, jedna u mjestu Buhovo, općina Široki Brijeg, i jedna u mjestu Gornji Radišići, općina Ljubuški. U oba slučaja nepoznati počinitelji presjekli su dovod električne energije u trafostanice koje se nalaze u navedenim mjestima, nakon čega su odvojili transformatore, oborili ih s nosača na tlo i rastavili te iz istih otuđili bakrene dijelove. Policijski službenici nadležnih Policijskih uprava izvršili su očevide te poduzimaju druge mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja počinjenih kaznenih djela" navodi su u priopćenju MUP-a ZHŽ.

LJ::portal

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m