top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Opljačkan salonu za zabavu „As“
Četvrtak, 13 Lipanj 2013 07:30

kockanje

Noćas oko 01:00 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu da su dvije maskirane osobe izvršile razbojništvo u salonu za zabavu „As“, koji se nalazi u Ulici Stjepana Radića u Ljubuškom, pri čemu su od djelatnice salona oduzele zasad neutvrđenu svotu novca. Odmah po zaprimljenoj prijavi lice mjesta je osigurano a očevid će se izvršiti danas.

 

Policijski službenici PU Ljubuški poduzimaju sve potrebne  mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja počinjenog kaznenog djela.

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m