top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Gori duhanska stanica u Ljubuškom
Srijeda, 26 Lipanj 2013 07:33

duhanska lj g

Jutros od 7 sati  izbio je ogroman požar  na zgradi duhanske stanice u Ljubuškom, jedna od najvećih zgrada unutar cijelog kompleksa, objekt u kojem su donedavno bili smješteni prostori Alternativne lige Ljubuški , udruge kojoj su nedavno ti prostoru oduzeti. Tko je podmetnuo požar, je li  uopće podmetnut, i koji je cilj cijele priče ostaje za vidjeti.

Požari duhanskih stanica u Hercegovini obično su naknadno bili povezivani sa kapitalnim investicijama privatnih investitora  ili sa varanjima osiguravajućih društava.

 

Vatrogasne službe za sada požar drže pod nadzorom iako se požaru ne nazire kraj budući da je zgrada prepuna drvenih nosivih greda iz vremena Austrougarske koja je i izgradila cijeli kompleks.

 alt

Bude li objekt nakon požara statički ugrožen Ljubuški bi mogao izgubiti još jedan arhitektonski više nego vrijedan objekt, koji do sada nije niti pravno a niti sigurnosno tehnički zaštitio.

 

Kompleks duhanske stanice u Ljubuškom nešto je što ZHŽ do sada nije pametno iskoristila. Radi se naime o prostorima koji bi u budućnosti mogli biti sjedište važnih županijskih institucija, ili pak, izdvojenog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

 

Padne li i taj kompleks u privatne ruke, Ljubuški i ZHŽ još jednom će dokazati da sunarod bez smisla za strateška planiranja.

 

Samim tim i prostorna.

 

poskok.info

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m