top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Policajci nisu koristili rotaciju i sirenu jer su pokvarene
Ponedjeljak, 08 Srpanj 2013 08:07

altNakon optužbi da su policajci iz Ljubuškog u četvrtak oko 20.20 sati bez rotacije i sirena kroz naselje bili u potjeri za Fiatom Punto u kojem su bili nalazili 30-godišnji vozač Ivan Vukojević iz Šipovače i 19-godišnji suvozač D. Grbavac iz Orahovlja. On nisu htjeli zaustaviti vozilo pa su policajci krenuli za njima.


 
-  Budući da su zbog bijega u tom trenutku postojale indicije da je možda posrijedi počinilac nekog krivičnog djela, policajci su krenuli u potjeru, uključivši pri tom rotaciju i sirenu. Nažalost tada je došlo do kvara na uređajima te nisu bili u funkciji ali imajući u vidu težinu počinjenih prekršaja, policajci su nastavili s potjerom koja je uspješno okončana - priopćili su iz MUP-a ZHŽ.

Izrazili su žaljenje zbog neugodnosti koju su pretrpjeli građani koji su vidjeli policijsko vozilo bez uključene signalizacije te su napomenuli da će u najkraćem roku otkloniti taj kvar.

Bez obzira na sve iz MUP-a naglašavaju da su policajci postupili ispravno, jer bilo bi suprotno profesionalnim standardima dopustiti bijeg osobi koja je počinila više teških prometnih prekršaja.

- Prilikom uhićenja lakše tjelesne povrede zadobio je jedan policajac kao i Grbavac - ističu iz MUP-a ZHŽ.

Dnevni Avaz

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m