top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Ispred kuće prijetio kalašnjikovom
Ponedjeljak, 08 Srpanj 2013 09:56

altU subotu u 17:50 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu da M. B. (54), ispred svoje obiteljske kuće u mjestu Humac, uputio ozbiljne prijetnje 25-godišnjem građaninu pri čemu je u ruci držao automatsku pušku marke Kalašnjikov. Odmah po zaprimljenoj prijavi policijski službenici izišli su na lice mjesta gdje su zatekli M. B. (54), koji im je dragovoljno predao

automatsku pušku, četiri pripadajuća okvira za automatsku pušku te 110 metaka call 7,62 mm, kao i karabin te dvije lovačke puške.

M. B. (54) lišen je slobode te je nad njim izvršena kriminalistička obrada kojom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je isti počinio kaznena djela Ugrožavanje sigurnosti, iz čl. 183. KZ-a FBiH, te Nedopušteno držanje oružja ili eksplozivnih tvari, iz čl. 371. KZ-a FBiH. PU Ljubuški u redovnom će postupku Županijskom tužiteljstvu podnijeti odgovarajuće izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv M. B. (54).

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m