top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Razbojstvo na Mostarskim Vratima
Srijeda, 31 Srpanj 2013 09:54

alt

Jučer u 13:45 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu da su dvije maskirane osobe, uz uporabu fizičke sile, u prostorijama tvrtke „Mag comerc“ koja se nalazi u mjestu Mostarska Vrata, od vlasnika tvrtke oduzeli torbicu u kojoj se nalazila zasad neutvrđena svota novca, pri čemu je vlasnik tvrtke zadobio lake tjelesne ozljede.

Postupajući po prijavi policijski službenici izvršili su očevid te poduzimaju druge izvide s ciljem rasvjetljavanja opisanog kaznenog djela.

 

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m