top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Mladići iz Čitluka i Prozora osumnjičeni za krađu torbice s novcem
Petak, 02 Kolovoz 2013 11:00

altPU Ljubuški rasvijetlila je kazneno djelo Razbojnička krađa, počinjeno 30. srpnja na štetu trgovine „Mag commerc“ koja se nalazi u mjestu Mostarska Vrata, općina Ljubuški. U utorak 30. srpnja u 13:45 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu da su dvije maskirane osobe iz navedene trgovine  otuđile torbicu s novcem, pri čemu su udarile i odgurnule vlasnika tvrtke koji ih

je pokušao spriječiti u izvršenju kaznenog djela.

 

Operativnim radom istražitelji PU Ljubuški došli su do indicija da su mogući počiniteji opisanog kaznenog djela T. P. (22)  iz Čitluka i J. S. (28) iz Prozora.

 

T. P. (22) iz Čitluka lišen je slobode te je u službenim prostorijama PU Ljubuški nad njim izvršena kriminalistička obrada kojom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je isti, zajedno s J. S. (28), počinio opisano kazneno djelo.

 

J. S. (28) trenutno je nedostupan i za njim se traga.

 

PU Ljubuški u redovnom će postupku Županijskom tužiteljstvu podnijeti izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv T. P. (22) i J. S. (28) zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo Razbojnička krađa iz čl. 288. KZ-a FBiH.

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m