top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #U Lipnu ukradeno 16 pršuta, a u Crvenom grmu kip sv. Ante iz kapelice
Utorak, 03 Veljača 2009 12:45

U noći s nedjelje na ponedjeljak nepoznati počinitelj ili više njih provalio je u dvije sušionice mesa u mjestu Lipno, općina Ljubuški, te je iz istih otuđio veći broj svinjskih pršuta i pečenica. U sušionicu mesa, koja je vlasništvo 74-išnjeg mještanina, nepoznati počinitelj provalio je tako što je kliještama za željezo "šerama" prerezao rešetke kojima je bio zaštićen prozor, nakon čega je kroz prozor ušao u sušionicu i iz nje otuđio deset (10) pršuta i pet (5) pečenica.


U sušionicu mesa, koja je vlasništvo 71-išnjeg mještanina, nepoznati počinitelj provalio je tako što je podesnim predmetom slomio uložak brave na vratima nakon čega je iz sušionice otuđio šest (6) pršuta i dvije (2) pečenice.

Jučer poslijepodne PP Ljubuški zaprimila je prijavu da je u neutvrđeno vrijeme nepoznati počinitelj razbio staklo na vratima zavjetne kapelice, koja se nalazi uz obiteljsku kuću u Crvenom Grmu, nakon čega je iz kapelice otuđio gipsani kip sv. Ante i manju svota novca (kovanice koje su vjernici ubacili kao milodar).

Kriminalističke obrade su u tijeku.

Sinoć u 21 h, u Ulici Andrijice Šimića u Ljubuškom, policijski službenici PP Ljubuški, prilikom redovite kontrole prometa, iz prometa su isključili motorno vozilo marke "VW Golf" tip II, njemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao J. R. (31) iz Gruda.  Policijski službenici vozilo su isključili iz prometa nakon što su, uvidom u dokumentaciju, utvrdili da vozilo nije registrirano a uz to utvrđeno je da vozač nema položen vozački ispit.
Nakon završene prekršajne obrade vozaču je uručen prekršajni nalog – za upravljanje neregistriranim vozilom kažnjen je novčanom kaznom od 100 KM, za upravljanje motornim vozilom bez položenog vozačkog ispita također je kažnjen novčanom kaznom od 100 KM, a uz to dobio je i dva kaznena boda.

 

izvor: mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m