top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Brutalno pretučen taksist iz Mostara
Subota, 10 Kolovoz 2013 21:29

taksi

Dana 08. kolovoza 2013. godine u 23:00 sati PU Ljubuški zaprimila je prijavu od operativnog dežurstva PP Čitluk da je u mjestu Crnopod općina Ljubuški, izvršeno kazneno djelo razbojništvo na štetu Edina Durakovića rođenog 1948. godine, iz Mostara.

Nakon zaprimljene prijave upućena je patrola uniformirane policije i ekipa za očevid koja je na mjestu događaja počinjenog kaznenog djela razbojništva utvrdila da su ovo kazneno djelo izvršile dvije mlađe NN muške osobe na štetu Edina Durakovića rođenog 22.12.1948. godine u Mostaru.

 

Oni su mu zadali više udaraca u glavu, uzeli novčanik u kojem se nalazila neutvrđena količina novca, ključeve od osobnog vozila, a nakon toga se udaljavaju u nepoznatom pravcu.

 

Policijski službenici PU Ljubuški poduzimaju sve potrebite mjere i radnje sukladno svojim ovlastima u cilju pronalaska počinitelja ovog teškog kaznenog djela, navodi se u priopćenju MUP-a ŽZH.

 

Bljesak.info neslužbeno saznaje da je Duraković taksist, koji je nakon ozlijeđivanja od nepoznatih osoba prebačen u Kliničku bolnicu u Mostaru.

 

bljesak.info

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m