top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #FOTO: Tko pali Gaj?
Utorak, 13 Kolovoz 2013 21:15

gaj pozarTrenutačno je u tijeku požar u Gaju u blizini Vitaljine, kao i svake godine ova zelena površina koja bi trebala poslužiti kao pluća grada ponovo je zahvaćena vatrom. Prije desetak dana gorilo je na istom lokalitetu, s tim da je požar bio zaprijetio kućama te su na teren izišli Vatrogasci i uz pomoć mještana spriječili katastrofu.

Kako tvrde oni koji su sudjelovali u gašenju otegotna okolnost bila je i zastarjela vatrogasna oprema:  "Vozilo je bilo toliko u kvaru da svu vodu koji su povezli nisu iskoristili nego ispustili ispod vozila". Današnji požar nitko ne gasi, a vjerojatno nikad nećemo ni saznati što ili tko ga je uzrokovao. Sudeći prema prijašnjim godinama na jesen će na scenu stupiti ekipa s motorkama te nagorjela stabla pretvoriti u drva ogrijev, a ljubušaci će i dalje na kavama naklapati u čijem je to interesu da šuma nestane, a teren postane pogodan za gradnju.... U nastavku možete pogledati fotografije oba požara  koje su danas stigle na naš mail.

 

 

LJ::portal

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m