top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Za obijanje kioska i krađu u trgovini sedam mjeseci zatvora
Utorak, 03 Rujan 2013 16:12

sudNakon priznanja krivnje Općinski sud u Ljubuškom izrekao je kaznu zatvora u trajanju od 7 (sedam) mjeseci A. Š. (25) iz Travnika zbog kaznenih djela Teške krađe i produljenog kaznenog djela Krađe.

U vremenskom periodu od listopada 2011. godine do veljače 2012. godine, osuđeni je u četiri navrata zajedno sa svojom suprugom i prijateljima vršio krađe na području općine Ljubuški i to jedan put u poslovnici ''Konzum'' u Ljubuškom, te tri puta obivši kioske ''Tobacco Press'' jedan put u Ljubuškom i dva puta kiosk u Vitini.

Meta navedenih krađa bile su cigarete i mobiteli čija vrijednost tijekom kaznenog postupka nije utvrđivana, te su oštećenici sa imovinsko pravnim zahtjevom upućeni u zaseban parnični postupak.

 

Općinski sud u Ljubuškom

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m