top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Ljubušaci uhićeni dok su zalijevali stabljike marihuane
Petak, 06 Rujan 2013 15:05

drogaRadeći na sprječavanju prometa opojnim drogama pripadnici Jedinice granične policije Doljani su 5. rujna 2013. godine otkrili manji zasad stabljika marihuane u mjestu Teskera na području općine Ljubuški.


U večernjim satima na navedenu lokaciju došle su i dvije osobe koje su zalijevale marihuanu, a kontrolom je utvrđeno da se radi o Š. J. (1988.) i D. T. (1991.), državljanima Bosne i Hercegovine.
O događaju je obaviješten tužitelj Tužiteljstva Zapadno-hercegovačke županije koji je naložio da se lica liše slobode, što je i učinjeno. U tijeku je daljnji rad na ovom slučaju.

 

Dnevni avaz

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m