top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Taksist iz Ljubuškog krijumčario Kosovare u Hrvatsku
Subota, 07 Rujan 2013 10:46

alt

Tužiteljstvo BiH podignulo je optužnicu protiv taksista Ilhana Zagića koji je u lipnju ove godine u svom taksiju prokrijumčario četvoricu ilegalaca u Hrvatsku. Taksist je za unaprijed dogovorenu cijenu od 350 eura trebao imigrante prevesti iz Ljubuškog preko granice do Splita.

 

Zaobilazni put

 

On je tako u svoj taksi primio četvero Kosovara, a potom ih je dovezao do graničnog prijelaza “Orahovlje”, te im malo prije granice pokazao zaobilazni makadamski put kojim će ilegalno preći u Hrvatsku.


Dok su oni preko makadama pješačili u Hrvatsku, on je prošao preko službenog prijelaza te je Kosovare sačekao s druge strane granice. Međutim, dok su se vozili dalje, Zagić je ugledao hrvatske policajce pa se uspaničio.

 

Akontacija

 

Kako stoji u optužnici, optuženi taksist je, nakon što je primijetio pripadnike policije Republike Hrvatske, istjerao iz vozila krijumčarene osobe koje su se tom prilikom razbježale, a sutradan su ih uhvatili pripadnici policije Republike Hrvatske. U optužnici također stoji da je Zagić od migranata na ime akontacije uzeo iznos od 100 eura, uz dogovor da će mu oni preostali iznos isplatiti nakon što ih preveze do Splita. Optužnica protiv Zagića sada se nalazi u Sudu BiH te se čeka hoće li je tamošnji suci potvrditi.

 

 I.Herceg | dnevni-list.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m