top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Pucano na stacionarni radar u Vitini
Ponedjeljak, 09 Rujan 2013 18:29

radar vitina probojU subotu jutro PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je prethodne noći nepoznati počinitelj pucao iz vatrenog oružja u stacionarni radar, koji se nalazi uz magistralnu cestu M6, u mjestu Vitina. Policijski službenici izvršili su očevid te poduzimaju druge izvide u cilju rasvjetljavanja izvršenog kaznenog djela.Tijekom vikenda evidentirane su dvije krađe u Ljubuškom. Nepoznati počinitelj otuđio je stroj za pranje vozila "VAP", koji se nalazio ispred obiteljske kuće u mjestu Humac, čime je počinio kazneno djelo krađa iz čl. 286. KZ-a FBiH.  Evidentirana teška krađa počinjena je provaljivanjem – u petak večer PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je nepoznati počinitelj, u neutvrđeno vrijeme, provalio u trgovinu "Max Market" u Ljubuškom i iz iste otuđio neutvrđenu količinu raznih artikala. Policijski službenici Policijskie uprave Ljubuški poduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja opisanih kaznenih djela.

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m