top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Rasvijetljeno kazneno djelo na štetu samoposluge Max Market i krađa u butiku "Smile"
Četvrtak, 12 Rujan 2013 14:53

lopovPU Ljubuški rasvijetlila je krađu, koja je počinjena u utorak u butiku "Smile" u Ljubuškom. U utorak u 13:10 h prodavačica iz navedenog butika prijavila je da je nepoznati počinitelj iskoristio njezino kraće odsustvo iz butika, te iz njezine ručne torbe otuđio novčanik u kome su se nalazile osobne isprave te oko 1200 KM u raznim valutama i apoenima.

Operativnim radom kao mogući počinitelj opisanog kaznenog djela identificirana je D. K. (30) iz mjesta Crveni Grm, općina Ljubuški, te je nad istom izvršena kriminalistička obrada u službenim prostorijama PU Ljubuški.
PU Ljubuški u redovnom će postupku Županijskom tužiteljstvu podnijeti izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv D. K. (30), zbog osnova sumnje da je počinila kazneno djelo krađa iz čl. 286. KZ-a FBiH. Otuđeni novci i isprave su pronađeni i vraćeni vlasnici.

 

PU Ljubuški rasvijetlila je kazneno djelo, počinjeno na štetu samoposluge Max Market, koja se nalazi u Ulici bana Jelačića u Ljubuškom. Prema navodima iz prijave koju smo zaprimili 6. rujna nepoznati počinitelj je, u razdoblju od siječnja do rujna o. g., otuđio veću količinu raznih artikala velike materijalne vrijednosti.

Operativnim radom kao mogući počinitelj opisanog kaznenog djela identificiran je djelatnik navedene samoposluge V. B. (48) iz Ljubuškog te je nad istim izvršena kriminalistička obrada u službenim prostorijama PU Ljubuški. Izvršenom kriminalističkom obradom utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je V. B. (48), kroz dulje vremensko razdoblje, u više navrata počinio krađu na štetu samoposluge u kojoj je zaposlen, te će PU Ljubuški protiv istoga podnijeti odgovarajuće izviješće o počinjenom kaznenom djelu. Dio otuđenih predmeta je pronađen i bit će vraćen vlasniku.  

 

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m