top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Potvrđena optužnica zbog ubojstva pješakinje
Nedjelja, 15 Rujan 2013 16:06

sudŽupanijski sud u Širokom Brijegu potvrdio je optužnicu protiv Ivana Čolaka zvanog Iko, koji je 20. kolovoza prošle godine, upravljajući u alkoholiziranom stanju, Golfom 2 sletio s ceste u Donjim Radišićima kod Ljubuškog te pri tome naletio na grupu pješaka u kojoj je bila i Gordana Bunoza (50), koja je poginula.

Nastradala pješakinja je bila majka poznatog nogometaša Gordana Bunoze, koji igra u poljskom nogometnom klubu Visla Krakov. Iz Suda su kazali kako se Čolaku na teret stavlja teško krivično djelo protiv sigurnosti javnog prometa.- piše online izdanje Dnevnog avaz.

 

LJ::portal

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m