top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Novčana kazna od 1.000,00 KM za posjedovanje kokaina
Ponedjeljak, 16 Rujan 2013 10:26

sudOpćinski sud u Ljubuškom oglasio je krivim A. E. (31) iz Ljubuškog, zbog kaznenog djela Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga iz članka 239. stavak 3 KZ FBiH, te mu izrekao novčanu kaznu u iznosu od 1.000,00 (tisuću) KM.

 

Osuđeni je u svibnju 2012. godine prilikom prelaska državne granice na MGP Orahovlje  u osobnoj torbici držao plastični omot u kojem se nalazila bijela praškasta tvar u količini od 0,265 grama, a za koju tvar je provedenim vještačenjem utvrđeno da se radi o kokainu, drogi koja je na listi pod međunarodnom kontrolom.

 

Općinski sud Ljubuški

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m