top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Uspješan završetak akcije kodnog imena "List"
Utorak, 17 Rujan 2013 15:12

konopljaPostupajući u okviru akcije kodnog imena "List", koja je zavedena s ciljem suzbijanja zlouporaba opojnih droga, policijski službenici PU Ljubuški došli su do operativnih saznanja da se u mjestu Gornji Radišići, zaseok Humovača, nalazi zasađena plantaža indijske konoplje.


U cilju hvatanja počinitelja i dokumentiranja izvršenog kaznenog djela organizirana je operativno taktička radnja zasjeda, koja je jučer završila uspješno.
Naime, jučer oko 18:00 h policijski službenici su, nakon višednevne zasjede, zatekli u kontroli nasada i lišili slobode J. M. (24)  i M. M. (26) iz Gornjih Radišića. Nakon lišavanja slobode J. M. (24) i M. M. (26) privedeni su u službene prostorije PU Ljubuški gdje je nad njima izvršena kriminalistička obrada a na licu mjesta izvršen je očevid.

zvršenim očevidom utvrđeno je da se plantaža sastoji od 18 stabljika, visine do 185 cm, koje svojim izgledom asociraju na stabljike indijske konoplje.
         
Po završetku očevida stabljike su počupane i pohranjene u službenim prostorijama. Policijski službenici PU Ljubuški, u suradnji sa Županijskim tužiteljstvom, poduzimaju druge predistražne radnje u cilju dokumentiranja izvršenog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz èl. 238. KZ-a FBiH.

Policijski komesar Zoran Galić izrazio je zadovoljstvo rezultatom akcije "List", za koju je naglasio da je jedna u nizu uspješnih akcija u borbi protiv zlouporaba opojnih droga, te je dodao: "Jučerašnjem, uspješnom završetku ove akcije prethodili su pažljivo planiranje, brižna priprema i višednevni, predani angažman većeg broja policijskih službenika. Stoga izražavam zadovoljstvo profesionalizmom kojeg su iskazali svi policijski službenici uključeni u ovu akciju".

 

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m