top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Opljačkan vlasnik zlatarne "Perla"
Srijeda, 18 Rujan 2013 09:16

zlatarnaJučer u 18:25 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu o razbojništvu, počinjenom na štetu 46-godišnjeg vlasnika zlatarne "Perla", koja se nalazi u Zrinsko-frankopanskoj ulici u Ljubuškom. Prema navodima iz prijave, u trenutku kada je vlasnik zaključavao zlatarnu s leđa mu je prišla maskirana osoba,

udarila ga te mu, nakon kraćeg naguravanja, iz ruke otrgnula ručnu torbu u kojoj su se nalazili određena svota novca i osobne isprave. Odmah po zaprimljenoj prijavi policijski službenici izišli su na lice mjesta i pristupili potrazi za počiniteljem, a na licu mjesta izvršen je očevid. Policijski službenici poduzimaju brojne mjere i radnje u cilju identificiranja i pronalaska počinitelja opisanog kaznenog djela.

 

Temeljem naredbe Općinskog suda u Ljubuškom policijski službenici PU Ljubuški jučer su izvršili pretragu kuće, okućnice, pratećih objekata i vozila koje koristi Ž. M. (59) iz Klobuka. Tom prilikom pronađeni su, i uz izdanu potvrdu oduzeti, dva automobilska motora s izbrušenim serijskim brojevima, deset mjenjača od motornih vozila i jedan blok motora. U tijeku su provjere podrijetla navedenih auto dijelova.

 

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m