top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Policija ih dočekala u zasjedi dok su obilazili marihuanu
Srijeda, 18 Rujan 2013 18:47

marihuanaDva brata iz obitelji Marić uhićena su u ponedjeljak predvečer kada su upali u policijsku zamku dok su išli obrađivati manju plantažu indijske konoplje koju su skrili u Gornjim Radišićima kod Ljubuškog. Kako doznajemo, braća, 24-godišnji J. Marić i dvije godine stariji M. Marić krenuli su u ponedjeljak oko 18 sati do svoje skrivene plantaže s marihuanom u zaseoku

Humovača, ali nisu znali da ih policajci tamo već danima čekaju. Prema priopćenju MUP-u ZHŽ-a, ovi Gornjoradišćani su uhićeni čim su krenuli kontrolirati nasad. “Oni dosad nisu bili poznati policiji, ovo je prvi put da su uhićeni”, rekao nam je izvor upućen u slučaj.

Kako doznajemo, policajci su plantažu na kojoj je bilo zasađeno 18 stabljika konoplje, visine do 185 cm, našli prije nekoliko dana. Skrili su se u blizini te su čekali da se pojave uzgajivači. Danima su strpljivo čekali u zasjedi, sve dok se u ponedjeljak nisu pojavili Marići. Iz MUP-a su rekli da su ova uhićenja obavljena u okviru akcije kodnog imena “List”, koja je zavedena s ciljem suzbijanja zlouporaba opojnih droga. Prvim rezultatima akcije, zadovoljstvo je jučer izrazio i policijski komesar Zoran Galić. On je naglasio da je akcija “List” još jedna u nizu uspješnih akcija MUP-a ZHŽ-a u borbi protiv zlouporaba opojnih droga, te je dodao: “Jučerašnjem, uspješnom završetku ove akcije prethodili su pažljivo planiranje, brižna priprema i višednevni, predani angažman većeg broja policijskih službenika. Stoga izražavam zadovoljstvo profesionalizmom kojeg su iskazali svi policijski službenici uključeni u ovu akciju”. Stabljike konoplje koje su nađene u Gornjim Radišićima počupane su i poslane na vještačenje.

 

Ivan Herceg | Dnevni list

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m