top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Nastavlja se akcija kodnog imena "List"
Petak, 20 Rujan 2013 17:07

marihuanaPostupajući u okviru akcije kodnog imena "List" policijski službenici PU Ljubuški jučer su, na dvije adrese u Ljubuškom, pronašli zasađene stabljike koje svojim izgledom i drugim karakteristikama asociraju na stabljike indijske konoplje. U dvorištu obiteljske kuće V. P. (37) pronađene su dvije stabljike, jedna visine 76 cm a druga visine 250 cm, dok su u dvorištu

obiteljske kuće V. P. (74) pronađene zasađene tri stabljike, jedna visine 90 cm, druga visine 203 cm i treća visine 290 cm. Nakon izvršenih očevida pronađene stabljike su počupane i pohranjene u službenim prostorijama a kriminalistička obrada izvršena je nad V. P. (37) kao i nad V. P. (74). Daljnje predistražne radnje su u tijeku.

PU Ljubuški jučer je zaprimila prijavu da je nepoznati počinitelj ili više njih, u neutvrđeno vrijeme, provalio u obiteljsku kuću u Gornjoj Vitini. Prema navodima iz prijave tom prilikom otuđena je određena količina alata. Policijski službenici izvršili su očevid te poduzimaju druge izvide s ciljem rasvjetljavanja prijavljenog kaznenog djela.

 

 

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m