top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Nakon prepirke pucao iz vatrenog oružja
Ponedjeljak, 23 Rujan 2013 18:31

alt

U subotu u 17:40 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je R. B. (75) iz Veljaka, nakon prepirke s jednim članom obitelji, u dvorištu svoje obiteljske kuće pucao iz vatrenog oružja. Postupajući po prijavi policijski službenici izišli su na lice mjesta i lišili slobode R. B. (75).

Na licu mjesta izvršen je očevid kojom prilikom je pronađen i privremeno oduzeta lovački karabin marke Crvena zastava, kao i tri čahure i jedan metak.

 

Nad R. B. (75) izvršena je kriminalistička obrada. PU Ljubuški u redovnom će postupku Županijskom tužiteljstvu podnijeti izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv R. B. (75) zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Izazivanje opće opasnosti iz čl. 323. st. 1. KZ-a FBiH.

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m