top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #U Žabljaku pronađena stabljika indijske konoplje
Srijeda, 25 Rujan 2013 10:12

travaPostupajući u okviru akcije kodnog imena "List" policijski službenici PU Ljubuški došli su do saznanja da je nepoznati počinitelj, u mjestu Žabljak, zasadio jednu stabljiku indijske konoplje. Pretragom terena pronađena je stabljika koja svojim izgledom asocira na stabljiku indijske konoplje, a ista je pronađena ispred obiteljske kuće koju koristi D. N. (20).

Na licu mjesta izvršen je očevid nakon kojega je pronađena stabljika isčupana i pohranjena u službenim prostorijama PU Ljubuški.
Nad D. N. (20) je izvršena kriminalistička obrada, kojom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je isti zasadio navedenu stabljiku. Daljnje predistražne radnje su u tijeku.

 

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m