top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Pucnjavom iz vatrenog oružja zalutali metak pogodio automobil, a u svatovima ukraden mobitel
Ponedjeljak, 30 Rujan 2013 18:52

pistoljU subotu u 20:10 PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je zalutali metak pogodio u krov motorno vozilo marke "Opel", koje se nalazilo parkirano ispred ugostiteljskog objekta "Motovision" koji se nalazi u Ulici Stjepana Radića u Ljubuškom. Izvršenim očevidom utvrđeno je da se metak zabio u krov vozila, izazvavši na njem manje oštećenje.

Operativnim radom policijski službenici došli su do saznanja da je nepoznata osoba ili više njih pucala iz vatrenog oružja ispred obiteljske kuće u Ulici Tina Ujevića, u kojoj se održavala svadba. I ispred obiteljske kuće u kojoj se održavala svadba izvršen je očevid, a tom prilikom pronađeno je više čahura koje su izuzete. Policijski službenici provode daljnje izvide u cilju utvrđivanja identiteta osobe ili osoba koja je počinila opisano kazneno djelo.

 

PU Ljubuški jučer je zaprimila prijavu o krađi mobitela, počinjenoj na štetu 30-godišnjeg građanina. Prema navodima iz prijave nepoznati počinitelj otuđio je mobitel oštećenom građaninu noću sa subote na nedjelju, tijekom svadbe u svadbenom salonu "Ohio". Policijski službenici poduzimaju potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja prijavljenog kazenog djela.

 

mupzzh.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m