top
ljubuški portal

Google oglasi


FOTO: Proslavljen dan O.Š. Ivane Brlić Mažuranić
Subota, 02 Lipanj 2012 19:26
dan_skole_ibmOsnovna škola Ivane Brlić-Mažuranić na Humcu danas je zanimljivim športskim i zabavnim programom obilježila Dan škole. Na samom početku svoje snage odmjerile su učenice u igri graničara i učenici u malom nogometu. U zabavnom dijelu programa izmjenjivali su se igrokazi, recitacije, pjesma i ples.  Po završetku školske priredbe i u iščekivanju najuzbudljivijeg dijela dana – odbojkaške utakmice nastavnika i učenika, u školskom predvorju učenicu su zaplesali uz popularne hitove.

Obasjani suncem i okupani znojem nastavnici su priznali uvjerljivu pobjedu učenika. Donosimo vam dio današnjeg ugođaja. Fotografije govore više od riječi…LJ::portal

ShareKomentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 

Popularno


bottom
ib_m