top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #NAJAVA: Komemorativni skup u znak sjećanja na pogibiju Blaža Kraljevića
Četvrtak, 08 Kolovoz 2013 20:20

krusevoUdruga dragovoljaca HOS-a Bosne i Hercegovine i Hrvatska stranka prava BiH organizira komemorativni skup u znak sjećanja na pogibiju Blaža Kraljevića i njegove pratnje, u Kruševu kraj Mostara – 09. kolovoza.

Program obilježavanja 21. godišnjice pogibije devetorice pripadnika HOS-a BiH je slijedeći:

08.30  sati – sveta misa zadušnica u župnoj crkvi Proroka Ilije u Kruševu

09.30 sati – svečanost komemoriranja kod spomenika u Kruševu s polaganjem cvijeća i prigodnim obraćanjima.

 

radioljubuski.ba

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m