top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Za bolji i ljepši Ljubuški: Goran Škrobo novi predsjednik SDP-a Ljubuški
Srijeda, 29 Siječanj 2014 23:34

goran skroboU Ljubuškom je 19. siječnja 2014. godine održana Izborna konferencija SDP-a Ljubuški. S novim, mladim ljudima uz pomoć i podršku starijih snaga, SDP ide graditi bolji i ljepši Ljubuški! Facebook stranica SDP BiH Hercegovina donosi životopis novog predsjednika Gorana Škrobe i fotografije sa izborne skupštine.

 

KRATKI CV NOVOG PREDSJEDNIKA SDP LJUBUŠKI!

Goran Škrobo, rođen 5. rujna 1980. godine u Ljubuškom. Srednju školu završio u Ljubuškom. Po završetku Srednje škole upisao Teološki studij Vrhbosanske Katoličke teologije Sarajevo - Teološki institut Mostar. Nakon dvije godine studija prešao na studij Sociologije, te u skladu sa programima studija školovanje nastavlja na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu - smjer SOCIOLOGIJA na kojem diplomira i dobija zvanje „diplomirani sociolog – istraživač“. Po završetku studija radi u ProCredit Bank d.d Mostar, te prolazi stručnu obuku za bankarstvo. Za vrijeme rada u banci upisuje postdiplomski studij Zajedničkog Magistarskog studija Ekonomskog fakulteta i Fakulteta Političkih nauka Univerziteta u Sarajevu - smjer „Politički menadžment u razvoju lokalnih zajednica“ – položio sve ispite s prosjekom ocjena osam (8),trenutno u izradi Magistarskog rada.
Od 10.04. 2009. godine do 01.06 2010. godine volonter u S.S.Š. “Ruđer Bošković“ u Ljubuškom gdje polaže stručni ispit za zanimanje „nastavnik sociologije“
Od 20.09.2010. godine do 15.07.2011 godine radi kao profesor sociologije i politike i gospodarstva u Srednjoj školi dr. fra Slavka Barbarića Čitluk.
Od 12.09.2011. godine do 15.07.2012 godine radi kao profesor politike i gospodarstva u Gimnaziji fra Grge Martića u Posušju.
Od 07.11.2011 godine do 24.12.2011 godine radi kao profesor sociologije i politike i gospodarstva u Gimnaziji Ljubuški.
Od 14.01.2013 godine do 15.07.2013 godine radi kao profesor sociologije i politike i gospodarstva u Srednjoj školi Stolac, te u isto vrijeme nadopunjavao normu sati kao profesor demokracije i ljudskih prava u Srednjoj školi Fausta Vrančića Mostar.

Član Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine od 2008. godine.

SDP Hercegovina

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m