top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Priopćenje za javnost sa nastavka 74. sjednice Vlade
Utorak, 11 Veljača 2014 14:45

ljVlada Županije Zapadnohercegovačke održala je jučer u Širokom Brijegu nastavak 74. sjednice, na kojem je donijela Odluku o otvaranju posebnog transakcijskog računa u okviru Jedinstvenog računa riznice za sredstva koja se koriste za sufinanciranje izgradnje i održavanje vodnih objekata,

kao i ostale aktivnosti vezane za upravljanje vodama; Odluku o odobravanju prijenosa sredstava s Jedinstvenog računa riznice (JRR-e) na Poseban transakcijski račun za sredstva dobivena iz EU fondova i međunarodnih organizacija te Odluku davanju suglasnosti na Pravilnik o naknadama za rad povjerenstva, iznos jamčevine za natječaj i iznos jamčevine za uredno izvršenje ugovora o koncesiji.
Slavko Ljubić iz Širokog Brijega razriješen je dužnosti ravnatelja Zavoda za poljoprivredu Županije Zapadnohercegovačke, dok je za novog ravnatelja navedene Ustanove imenovan Luka Vranješ iz Ljubuškog.
Slaven Prskalo iz Ljubuškog razriješen je dužnosti v. d. direktora poduzeća Ljubuška tkaonica d. o. o. Ljubuški, a za novog v. d. direktora navedenog Poduzeća imenovan je Ivan Herceg iz Ljubuškog.
U Povjerenstvo za provođenje postupka za dodjelu koncesije za istraživanje i eksploataciju arhitektonsko-građevnog kamena na istražnom prostoru „Ljevakovice“ u općini Posušje imenovani su: Jerko Ljubić, Kata Dragoja, Zdenko Mandić, Dragica Širić i Mario Jukić.
Vlada je donijela Rješenje o razrješenju Komisije za kadrovska i administrativna pitanja Županije Zapadnohercegovačke, u čijem sastavu su bili: Borka Herceg Lukenda, Mladen Begić i Radoslav Luburić. Slijedom toga, Vlada je donijela Rješenje o imenovanju iste Komisije u sastavu: Vesna Boban, Mladen Begić i Radoslav Luburić.

 

vladazzh.com

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m