top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #HKDU BiH poziva vas na predizborni skup
Petak, 28 Rujan 2012 08:25
hkduU ponedjeljak, 1. listopada 2012. s početkom u 20:00h organiziramo predizborni skup na Humcu u restoranu "OHIO". Ovim putem pozivamo sve članove stranke i simpatizere da nam se pridruže. Svi prisutni moći će se upoznati sa programom stranke kao i stranačkim kandidatima za lokalne izbore.

Nazočnima na skupu obratit će se predsjednik HKDU BiH gosp. Ivan Musa, kandidat sa liste HKDU Ljubuški, gosp. Ivan Luburić-Ković i nositelj liste za općinsko vijeće Ljubuški, gosp. Nedjeljko Ereš-Škico. Zabavni dio programa pripast će HKUD sv. Ante Humac. Nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju.

Izbacimo Ljubuški iz mraka.
Birajmo ljude po svojoj mjeri.
{jcomments lock}

Sponzorirani članak


Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m