top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #NAJAVA: U utorak završni predizborni skup HDZ-a BiH u Ljubuškom
Ponedjeljak, 01 Listopad 2012 15:58
zajedno_hdzU utorak, 2. listopada 2012. godine sa početkom u 20h organiziramo završni predizborni skup, na Centru malih športova u Ljubuškom. Ovim putem pozivamo sve članove stranke i simpatizere da nam se pridruže. Svi prisutni moći će se upoznati sa programom stranke kao i stranačkim kandidatima za lokalne izbore. Nadalje, nazočnima će se obratiti kandidat za načelnika HDZ BiH gospodin Nevenko Barbarić i nositelj liste za općinsko vijeće Ljubuški, gospodin Toni Kraljević.

Sponzorirani članak

{jcomments lock}

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m