top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #FOTO: HKDU održao završni predizborni skup na Humcu
Utorak, 02 Listopad 2012 15:02
hkdu_ljJučer je u svadbenom salonu Ohio na Humcu održan završni skup Hrvatske kršćanske demokratske unije BiH (HKDU). Skup je počeo intoniranjem hrvatske himne, nakon koje je održana minuta šutnje za sve poginule i preminule branitelje i članove.

Skupu se prvi obratio predsjednik HKDU gospodin Ivan Musa, koji je okupljene toplo pozdravio i naglasio kako su mlada ali perspektivna stranka.

Skupu se obratio i čovjek koji je počeo omanjom macom i špicom a danas sa svoja četiri sina vodi zavidno obiteljsko gospodarstvo, gospodin Ivan Luburić - Ković. Kao ratni zapovjednik koji je vodio i pisao dnevnik, zamolio je svoju kći Ivanu da pročita zapisani jedan dan na prvoj crti tih ratnih godina. Gospodin Luburić u svom je govoru istaknuo kako danas čovjek teško može živjeti od svog rada i da je vrijeme puno gore nego tih ratnih godina.

Kao gost skupa obratio se prof. mr. znanosti Ante Paponja koji je istakao da je vrijeme za mladost i promjene, te kako reče da "pijanac i kockar" ne može voditi kuću naprijed. Za razliku od '89. g. danas se u općini Ljubuški koristi manje od 20 % njenih resursa.

Na kraju skupa obratio se nostitelj liste za općinsko vijeće gospodin Nedjeljko Ereš - Škico, koji je okupljene pozdravio kršćanskim "Hvaljen Isus i Marija" koji se, kako reče, sve manje koristi. Obrušio se na predizborno asfaltiranje puteva  i sve nepodopštine koje nas prate i sustavno uništavaju. Okupljenima je predstavio sve kandidate s liste i pozvao da se u nedjelju 07.10 iziđe na izbore i ne prodaje za "siću".

U zabavnom dijelu nastupao je HKUD "Sveti Ante" Humac s muškom i ženskom gangom, te su iz HKUD-a poručili kandidatima da ne smiju zaboraviti gangu i običaje svojih predaka.radisici.ba
{jcomments lock}

Sponzorirani članakKomentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m