top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Željko Koroman odgovara na tekst Ante Tomića objavljen u Slobodnoj Dalmaciji
Nedjelja, 24 Veljača 2013 15:24

zeljkokoromanPoštovani, gospodine Tomić, kao uvaženom književniku i novinaru, potaknut Vašom kolumnom pod nazivom Pravaška povijest nesporazuma, objavljenom u Slobodnoj Dalmaciji, upućujem Vam nekoliko pitanja. Zašto nema deset SDP-a, HNS-a,..? Tko je i zašto ubio Brunu Bušića? Tko je i zašto instalirao na čelo HSP-a RH Antu Đapića?

Tko je i zašto na čelo HSP-a BiH postavio Zdravka Hrstića (konspirativno ime ZAIM)? Kako je moguće da je bivši predsjednik KPJ stomatološkog fakulteta u Sarajevu Zvonko Jurišić danas predsjednik HSP-a BiH? Kako je moguće da je nositelj liste UJDI-a (Ujedinjene jugoslovenske dem. inicijative) na prvim dem. izborima Petar Milić, danas Glavni tajnik HSP-a BiH? Tko je Danijel Srb, a ubrzo ćemo saznati tko je, te zašto nije prihvatio zajedničku pravašku listu 2011.god? Isto tako Vas pitam zašto zbog učinjene štete nije podnio ostavku na mjesto predsjednika HSP-a, te zašto Anto Đapić uz njegovu potporu  svako malo "odlazi" i "vraća se"?

Nadam se, gospodine Tomiću, kako će Vas ovih nekoliko pitanja potaknuti na ozbiljniju analizu pravaštva kao izvorišta hrvatske državotvorne misli.

Mislim da vrijedi dodati kako Domovinski rat još uvijek traje. Prvo poluvrijeme (s puškom u ruci) smo dobili. Sada, u drugom poluvremenu, kada nam jedino oružje može biti ZAJEDNIŠTVO SVIH HRVATSKIH DOMOLJUBA, gubimo. Gubimo, jer su se jugonostalgičari, udbaši, orjunaši, razni lopovi, feralovci i ostale štetočine rasporedile i djeluju unutar hrvatskih političkih stranaka, udruga i ostalih institucija hrvatskoga naroda i države. Stoga, proces okupljanja hrvatskih domoljuba u Domovini (RH i BiH) i svijetu pod "Pravaško-demokršćanski kišobran", predvođen HSP-a AS i HDZ-om, nema alternative!!!.

Naravno, paralelno sa ovim moramo "čistiti" naše redove (što je proces) od već spomenutih, zbog čega se "crvena zmija" već jako uznemirila i aktivirala sve svoje medije, "budne i uspavane kadrove", šireći dezinformacije i unoseći zabunu u naše redove. Nažalost, ponegdje privremeno i uspijevaju, zaboravljajući pritom da će se hrvatski domoljubi brzo prestrojiti i žestoko uzvratiti.

Stoga, drage pravašice i pravaši, drage članice i članovi svih hrvatskih domoljubnih stranaka i ostalih institucija, dragi domoljubi, nemojmo zbog taštine, sujete, bahatosti, frustracije, sitnih osobnih, lokalnih, stranačkih i bilo kakvih drugih interesa dopustiti da nam "PONOVO OTMU HRVATSKU".

Ne dajmo da nam otmu ono što nas je tisuće godina održalo na ovoj svetoj hrvatskoj zemlji.

Ne dajmo da nam otmu VJERU U BOGA, OBITELJ, DOM I DOMOVINU. Taj svjetonazor, naše zajedništvo i SPREMNOST OPROSTITI onima koji su griješili u dobroj namjeri, je naše oružje kojim ćemo se izboriti za konačnu i potpunu slobodu hrvatskog naroda u Domovini (RH i BiH), kojim ćemo izboriti da Hrvatski sabor ponovo bude Hrvatski državni sabor, te da budući predsjednik RH ponovo bude katolik i Hrvat !!!

Da nije lako ni jednostavno, a nije nikada ni bilo. Mnogo je onih koji su željeli, a i danas žele ovaj biser za sebe. Stoga, nemojmo im pomagati čineći grijeh propusta. Dajmo svoj dio, odradimo svoju dionicu, sačuvajmo Hrvatsku-Hrvatima!!!  Osigurajmo svima koji je vole i u njoj žive život dostojan čovjeka, svima koji u dobroj namjeri dođu-gostoprimstvo, ali isto tako svima koji je ne vole i koji je žele uništiti moramo jasno reći-neka je napuste!!!

Uvjeren kako ćete nam pomoći u ovom poslu, gospodine Tomiću, srdačno Vas pozdravljam!

 S dužnim poštovanjem!

Željko  Koroman | Član Predsjedništva HSP AS zadužen za BiH

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m