top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #FOTO: Noć muzeja 2014. u Vidu
Subota, 01 Veljača 2014 22:01

noc muzejaU našem prekograničnom susjedstvu, točnije u Vidu, u petak 31. siječnja održana je Noć muzeja, manifestacija koja se tradicionalno održava svake godine posljednjeg petka u siječnju u muzejima diljem Hrvatske.

Ovogodišnja tema Noći muzeja u Arheološkom muzeju Narona bila je Iris Illyrica. U suradnji sa Srednjom poljoprivrednom i tehničkom školom Opuzen osmislili su zanimljiv program koji je uključivao: predstavljanje projekta Iris Illyrica, radionicu za djecu, glazbeni program, prodajnu izložbu sapuna i soli s mirisom irisa, promotivnu prodaju publikacija i odabranih suvenira u muzejskoj suvenirnici, te specijalna vodstva kroz stalni postav.

 

LJ::portal

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m