top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #VIDEO: Hercegovačko-dalmatinska grupa `Moć tišine` snimila novi spot
Ponedjeljak, 03 Veljača 2014 22:53

moc tisineHercegovačko-dalmatinska grupa " Moć tišine" odlučila se na snimanje spota za svoju staru pjesmu " Jesen" s kojom su sudjelovali na Melodijama Mostara. Jedna od stvari koja svakom bendu unosi malo više adrenalina u posao je i snimanje spota.

Tekst i glazbu napisao je član benda Miljenko Medić, a aranžman članovi benda u suradnji sa Eduardom Botrićem. Spot je sniman na više lokacija u okolici Imotskog. Članovima grupe bilo je zadovoljstvo raditi sa snimateljem i režiserom cijele priče Stipom Šurlinom (Lahor film) koji i dalje potvrđuje i opravdava svoj profesionalizam. Poetičnost i snagu krajolika u slikama protkanim kroz ljubavnu priču možete pogledati u videu. Puno Vas pozdravlja i voli grupa "Moć Tišine".
Možete nas naći na Facebooku kao i na našoj stranici moc-tisine.com

 


Radišići Port@l

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m