top
ljubuški portal

Dobro došli na arhivske stranice LJ::portala  # 1.veljače 2009 - 21.veljače 2014 #Objavljen natječaj za najbolji neobjavljeni literarni rad za 2014.
Petak, 07 Veljača 2014 20:48

ljŽeleći potaknuti našu djecu i mlade na trajno zanimanje i gajenje pisane riječi u povodu blagdana sv. Josipa - svog zaštitnika Hrvatska kulturna zajednica TROPLET objavljuje Natječaj za najbolji neobjavljeni literarni rad učenika osnovnih i srednjih škola.

Uvjeti natječaja predstavljeni su u dokumentu za osnovne škole kojeg možete preuzeti ovdje i za srednje škole kojeg možete preuzeti ovdje.

Pristigle radove će procijeniti prosudbeno povjerenstvo, a tri najbolja rada u obje kategorije biti će nagrađena pohvalnicama i novčanim nagradama.

Sudionici natječaja vlastite radove trebaju poštom ili osobno dostaviti najkasnije do 7. ožujka 2014. godine na adresu: Hrvatska kulturna zajednica TROPLET, Kneza Trpimira 8, 88000 MOSTAR, s naznakom (za natječaj).  Imena najuspjelijih autora bit će proglašena o svetkovini sv. Josipa, 19. ožujka 2014.

 

Troplet | LJ::portal

Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja:

U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

Korisničke komentare ljportal.com u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, ljportal.com ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

 
Portal za društvenu dekontaminaciju Internet stranice sela Hardomilje hercegovina.info internet portal Mostar, Stolac, Neum i Čapljina hrvatska je stara djedovina Novosti iz Čitluka / Brotnja! Grude Online Internet stranice sela Klobuk Vaš kutak za odmor! 99,4 MHz Selo Vojnići

bottom
ib_m